Київенерго каже, що кияни заборгували за тепло 2,6 мільярда



Фото "Сегодня"

Заборгованість столичних споживачів за теплову енергію на 1 жовтня склала 2,6 мільярда гривень.

Про це повідомляє прес-служба "Київенерго".

"Найбільшу заборгованість за тепло, опалення і гарячу воду мають населення і ЖЕО столиці – 1,3 мільярда гривень та 682 мільйонів гривень відповідно", - йдеться в повідомленні.

Борг організацій, які фінансуються з держбюджету, становить 34,2 мільйона гривень, а борг держбюджету з компенсації пільг та субсидій за тепло- та електроенергію – 432,39 мільйона гривень.

"Критична ситуація з розрахунками за опалення і гарячу воду зберігається в Святошинському (175,7 мільйона гривень) і  Деснянському (177,3 мільйона гривень) районах", - йдеться в повідомленні.

При цьому у перерахунку на одного жителя району найбільші борги перед компанією за опалення і гарячу воду мають мешканці Печерського району – 2,45 тисяч гривень.

"Серед житлових будинків максимальну заборгованість накопичили споживачі Подільського району – 5,3 мільйона гривень (вулиця Вишгородська, 45), Печерського – 2,4 мільйона гривень (вулиця Євгена Коновальця, 44а) та Солом'янського – 1,7 мільйона гривень (вулиця Михайла Донця, 2А)", - додали у прес-службі.

Як відомо, раніше "Київенерго" заявляла, що цього року початок опалювального сезону для закладів соціальної сфери ускладняється різницею закупівельної та передбаченої в тарифі ціни газу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ