У Києві День Гідності та Свободи відзначать концертом і ходою



Фото portal.lviv.ua

21 листопада у столиці вшанують подвиг учасників Революції Гідності та увічнять пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомляє сайт Київської адміністрації.

У цей день передбачено проведення меморіальних, урочистих та культурно-мистецьких заходів, церемоній покладання квітів у місцях, пов’язаних із зазначеними подіями.

Також з 10:00 до 13:00 на честь пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні відбудеться молодіжна хода, покладання квітів і запалення свічок на Алеї Героїв Небесної Сотні.

21 листопада у Національній музичній академії України ім. П. І. Чайковського відбудеться концертна програма до Дня Гідності та Свободи.

Передбачено також проведення мультимедійної презентації "Революції, що нас змінили" в Міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці "Молода гвардія".

Тематичні громадські заходи пройдуть на Софійській та Михайлівській площах, на Майдані Незалежності та вулиці Хрещатик (на відрізку від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Інститутської, на пішохідній частині).

А в Національному історико-архітектурному музеї "Київська фортеця" з 15 до 25 листопада триватиме фотовиставка "Майдан – фортеця духу".

Повідомляється, що в разі необхідності буде перекрито рух транспорту під час підготовки та проведення заходів і внесено зміни у роботу громадського транспорту.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ