ДАБІ заборонила Кримчаку зводити висотки на захопленій землі. ДОКУМЕНТ



ФОТО novostroyki.lun.ua

Держархбудінспекція скасувала містобудівні умови та обмеження на захоплені депутатом  Київради Сергієм Кримчаком ділянки по вулиці Толбухіна у Києві.

Про це повідомив народний депутат Юрій Левченко.

"За результатами перевірки …прийнято рішення від 4 жовтня про скасування дії містобудівних та обмежень забудови земельної ділянки на вулиці Толбухіна, 43-А та 43-Б у Шевченківському районі від 13.06.2014", - йдеться у листі ДАБІ. 

 

Як відомо, 13 вересня детективи НАБУ затримали депутата Київради Сергія Кримчака. 

14 вересня стало відомо, що його затримали за підозрою у привласненні землі в столиці. 

За версією слідства, Кримчак у 2010-2011 роках, перебуваючи на посаді секретаря Комісії Київради з питань земельних відносин та маючи доступ до інформації про наявність в столиці земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності, організував злочинну схему заволодіння трьома з них, загальною вартістю понад 3,5 мільйона гривень. 

 Такий будинок планують звести на вулиці Толбухіна, 43а, 43б. ФОТО novostroyki.lun.ua

Кримчаку оголосили про підозру за 4 статтями.

15 вересня Солом'янський райсуд Києва обрав Кримчаку запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою застави 1,4 мільйона гривень.

Стан будівництва на вулиці Толбухіна, 43а, 43б на серпень 2017 року. ФОТО novostroyki.lun.ua

18 вересня Кримчак вийшов зі слідчого ізолятора після внесення за нього застави в сумі 1,4 мільйона гривень.

Солом'янський райсуд Києва заарештував три компанії депутата Київради Сергія Кримчака (фракція "Єдність") і автомобіль Mercedes-Benz, що належить його дружині.

Раніше "Українська правда" писала про те, що за часів мерства Леоніда Черновецького частину земельної ділянки на Толбухіна, 43а та 43б розділили на три ділянки та передали членам сім’ї чинного депутата Київради від партії "Єдність" – Сергія Кримчака. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ