Прокуратура вимагає припинити будівництво АЗС на Ревуцького



Фото з facebook

Столична прокуратура через суд вимагає припинити будівництво автозаправної станції на вулиці Ревуцького.

Про це повідомляє прес-служба відомства у facebook.

Відзначається, що прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за колективним зверненням мешканців щодо законності будівництва АЗС.

Відповідні відомості внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ст. 356 (самоправство) КК України.

"У рамках досудового розслідування встановлено, що будівництво АЗС проводиться з порушенням вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, що підтверджується висновками експертного будівельно-технічного дослідження", - йдеться в повідомленні.

У зв’язку з цим прокуратура скерувала до суду клопотання про накладення арешту на земельну ділянку та всі об’єкти, що на ній розташовані, а також встановлення заборони вчиняти будь-які дії, пов'язані із будівництвом на цій ділянці.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Як відомо, увечері 9 серпня протестувальники проти будівництва автозаправної станції перекрили рух і побудували барикади на вулиці Ревуцького в Дарницькому районі Києва. 

Через це автобуси №17 та №18 змінили маршрут руху. 

Згодом місцевий житель Павло Тихий написав у facebook, що проїжджу частину на вулиці Ревуцького перекрили тітушки.

Станом на 14 серпня блокування руху триває. Місцеві активісти повідомляють, що роботи з будівництва АЗС 14 серпня розпочалися о 8 ранку.   

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ