Три автобуси змінять маршрут через пішохідну зону на Подолі



Фото skyscrapercity.com

Автобуси № 62, № 114, № 115 тимчасово змінять маршрути руху у зв’язку з тестуванням пішохідної зони на Контрактовій площі та частині вулиці Сагайдачного.

Про це повідомляє КП "Київпастранс".

За зміненим маршрутом автобуси курсуватимуть орієнтовно до 15 вересня.

Автобус № 62 "Ботанічний сад – Контрактова площа" їздитиме від Ботанічного саду до вулиці Петра Сагайдачного за постійним маршрутом, далі так: вулиця  Петра Сагайдачного – вулиця Андріївська – вулиця Братська – вулиця Іллінська – Контрактова площа – вулиця Межигірська.

У зворотному напрямку: вулиця Межигірська – вулиця Спаська – вулиця Набережно-Хрещатицька – Боричів узвіз – Володимирський узвіз, далі – за постійним маршрутом до Ботанічного саду.

 

Автобус № 114 "Вулиця Милославська – залізничний вокзал "Центральний" курсуватиме  від вулиці Милославської до вулиці Набережно-Хрещатицької за постійним маршрутом, потім – так: вулиця Набережно-Хрещатицька – Боричів узвіз – Володимирський узвіз, далі – за постійним маршрутом до залізничного вокзалу "Центральний".

У зворотному напрямку: від залізничного вокзалу "Центральний" до вулиці Милославської за постійним маршрутом. 

 

Автобус № 115 "Залізничний вокзал "Дарниця" – Контрактова площа" їздитиме від залізничного вокзалу "Дарниця" до вулиці Григорія Сковороди за постійним маршрутом, далі – вулиця Григорія Сковороди.

У зворотному напрямку: вулиця Григорія Сковороди – вулиця Межигірська – вулиця Спаська – вулиця Набережно-Хрещатицька, далі – за постійним маршрутом до залізничного вокзалу "Дарниця". 

 

Як відомо, з 1 серпня у рамках експерименту частина Контрактової площі та вулиці Сагайдачного стануть єдиною пішохідною зоною. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ