На Лівобережці наводять красу навіть уночі. ФОТО

28.04.2017  09:58

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Дорожні роботи поблизу метро "Лівобережна", де проходитиме Євробачення, тривають навіть у темну пору доби.

Про це у facebook повідомив фотокореспондент Олександр Сенко.

"Нічна підготовка до Євробачення-2017. Станція метро "Лівобережна", Київ 28 квітня", - написав він.

Як видно з фото, під світлом ліхтарів дорожники кладуть асфальт. По обидва боки від метромосту працюють більше десятка машин та кілька десятків чоловіків. 

 

Також тривають роботи на платформі станції метро "Лівобережна".

 
 

З тротуарів уже прибрали МАФи, постелили нову бруківку, змонтували нові ліхтарі та нові стовпчики-обмежувачі. 

 

Як відомо, 27 квітня поблизу Міжнародного виставкового центру, який прийматиме пісенний конкурс, відкрили оновлений сквер з хамелеоном, роботи тривають і на набережній з химерними лавками.

Водночас користувачі соцмережі відзначили, що дорожні працівники не зовсім якісно проводять роботи. Наприклад, біля того ж МВЦ  поклали асфальт в обхід припаркованого автомобіля.  

У КК "Київавтодор" заявили, що халатна робота не їхніх рук діло.

"Корпорація не має жодного відношення до виконання робіт на вулиці Микільсько-Слобідській, зображених на фото. Дані роботи здійснюються на замовлення іншої організації приватною дорожньо-будівельною компанією", - наголосили у "Київавтодорі".

Як відомо, Євробачення-2017 проходитиме в Міжнародному виставковому центрі у Києві. Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

У зв’язку з цим з 24:00 30 квітня до 23:00 14 травня обмежать рух транспортних засобів і пішоходів на вулицях Микільсько-Слобідській у обох напрямках (від вулиці Панельної до вулиці Митрополита Андрея Шептицького) та Митрополита Андрея Шептицького (від вулиці Микільсько-Слобідської до вулиці Раїси Окіпної). Також перериватимуть рух у центрі столиці.

Усі фото Олександра Сенка.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ