Сагайдак показав, як виглядатиме метро "Лівобережна" після ремонту. ФОТО



Станція метро "Лівобережна" через півтора місяці змінить зовнішній вигляд.

Якою вона буде після ремонту, показав екс-заступник мера Києва Ілля Сагайдак у facebook.

"Спершу дизайн був інший, але в зв'язку з браком часу (півтора місяці), ми зрозуміли, що не встигнемо втілити всі ідеї. Довелось обігравати дизайн навколо існуючої плитки на стінах, яку встигнуть тільки відновити", - написав Сагайдак. 

 

Він додав, що у процесі реалізації задуму, змінили систему освітлення вестибюлів, відмовилися від використання лед-підсвітки оздоблення колон та фасадів на пероні та спростили дизайн фасадів входу у метро з площ.

 

"Фото останнього варіанту додаю. Проект виконала команда #In.Lab, #PLITOS та Юрий Кайгородцев", - підсумував Сагайдак. 

 
 

Як відомо, у середині січня КП "Київський метрополітен" оголосило повторний тендер на реконструкцію фасаду й вестибюлю станції "Лівобережна" за 24,8 мільйона гривень.

"Київський метрополітен" почергово закриватиме вестибюлі станції "Лівобережна" із 17 лютого по 31 квітня у зв’язку з ремонтом.

Територію довкола метро "Лівобережна" планують повністю привести до ладу до травня, коли відбудеться "Євробачення". 

Як відомо, ввечері 27 лютого у Києві частково обвалився Шулявський міст. Люди не постраждали.

Кличко звільнив свого заступника з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака і просить президента звільнити голову Солом’янського району Максима Шкуро у зв’язку з обвалом Шулявського моста.

Директор КК "Київавтодор" Олександр Густєлєв, заступник мера Києва Ілля Сагайдак та голова Солом’янського району Максим Шкуро написали заяви на звільнення у зв’язку з обвалом Шулявського мосту. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ