"Агенти змін" показали ескізи реконструкції першого поверху КМДА



Команда дизайнерів "Агенти змін" розробила ескізи реконструкції першого поверху будівлі мерії на Хрещатику, 36 та площі перед нею.

Про це повідомляє прес-служба Київради.

Відзначається, що упродовж кількох місяців "Агенти змін" проводили незалежне дослідження, щоб з’ясувати, як громада міста хоче використовувати публічний простір мерії.

Активісти пропонують об’єднати десяток працівників фронт-офісу з чотирьох кабінетів, де відвідувачі зараз вирішують власні питання, в одному оупен-спейсі. 

 

У холі хочуть розмістили ресепшн, де можна буде розказати про власну проблему та отримати пояснення, хто саме може допомогти з її вирішенням, або куди слід звернутись, якщо потрібний департамент знаходиться в іншому кінці міста.

Також планується створити приміщення з окремими прозорими кабінами, де проходитимуть зустрічі міського голови і посадовців з жителями.  

Клікніть, щоб збільшити 

У проекті "Агентів змін" передбачено створення окремої дитячої зони, аби батьки могли залишити дитину, поки вирішують власні справи у мерії.

Також на першому поверсі планують облаштувати лекторій, який вдень будуть використовувати як прес-рум, а ввечері – як простір для презентацій, пов’язаних з міськими проектами.   

Хол на першому поверсі планується відвести під експозицію, де зрозуміло розповідатимуть про заплановані міські проекти.

Відзначається, що на площу перед будівлею Київради також чекають перетворення. Її "Агенти змін" пропонують розділити на зелені зони зі зручними лавками, виставкові зони зі стендами про місто. Навпроти мерії планують облаштувати пішохідний перехід.  

 Клікніть, щоб збільшити 

"Розроблені рекомендації та ескізи в подальшому стануть технічним завданням для робочих проектів", - підсумували у Київраді.

Детальніше про проект можна почитати тут.

Фото  kyivrada.a3.kyiv.ua 
 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ