Київводоканал погрожує відрізати дельфінарій "Немо" від каналізації



Фото nemokiev.com

ПАТ "АК "Київводоканал" заявляє, що змушене відключити від каналізації дельфінарій "Немо" через постій порушення з боку останнього.

Про це повідомляє сайт водоканалу.

У "Київводоканалі" наголосили, що неодноразово виявляли самовільне підключення дельфінарію до міської каналізації та попереджали керівництво закладу про необхідність оформлення договору.

"Однак, після ліквідації таких врізок, єдине, що робив власник – самостійно відновлював водопостачання та водовідведення", - йдеться в повідомленні.

Чергове обстеження дельфінарію проводили у серпні, однак тоді працівників водоканалу не допустили до огляду внутрішніх водопровідних мереж.

"Обстеження колодязю поряд з дельфінарієм показало, що стічні води від "Немо" продовжують незаконно скидатись у каналізацію", - йдеться в повідомленні.

У "Київводоканалі" наголосили, що директора дельфінарію Віталія Старагіна заздалегідь попередили про відключення об’єкту від каналізації.

"Власник мав достатньо часу та можливостей, щоб врегулювати проблему, однак досі нічого не зробив. Відтак "Київводоканал" змушений буде діяти у межах законодавства та відключити об’єкт від мереж, про що повторно попереджаємо адміністрацію закладу", - йдеться в повідомленні. 

Водоканал закликав організації із захисту тварин допомогти у вирішенні ситуації зі столичним дельфінарієм, щоб тварини, які там утримуються, у жодному разі не постраждали. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ