ДУСя дала ще 27 мільйонів на реставрацію Маріїнського палацу



Фото zabytki.in.ua

Державне управління справами 1 серпня уклало угоду з ДП "Будівельно-монтажне управління Державного управління справами" про додаткові роботи з реставрації та пристосування Маріїнського палацу за 27,13 мільйона гривень.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Відзначається, що до кінця року виконають додаткові роботи, вартість яких не перевищує 50% вартості первинного договору на суму 166,87 мільйона гривень від 11 вересня 2012 року.

Такі роботи знадобилися у зв’язку зі зміною технічних умов на інженерні мережі та вимог безпеки до віконних блоків, уточненням технології реставрації фасадів центральної частини та лівого флігеля.

А також необхідністю реставрації центрального паркану з улаштуванням горизонтальної ізоляції, влаштуванням мереж автоматизованого поливу і зміною призначень приміщень.

Як відомо, реставрація Маріїнського палацу розпочалась у 2007 році.

За даними "Доступу до правди", на 1 серпня вартість профінансованих ремонтних робіт становить 376,44 мільйона гривень, з яких у 2016 році – 29,71 мільйона гривень.

Загальна вартість реставрації, перерахована в цінах 2015 року, становить 1,47 мільярда гривень.

У державному інвестиційному проекті передбачалося завершити роботи за 34 місяці за умови своєчасного та повного фінансування.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ