Береза: люди Кличка з тітушками трощать ринки, не дали навіть вивезти товар



Фото з facebook Елена Приходько

Нардеп Борислав Береза заявляє, що КП "Київблагоустрій" знищує столичні ринки – приїхали під ранок з тітушками і без попередження, тож підприємці навіть не встигли забрати товар.

Про це він написав у facebook.

"З 4 ранку телефонують приватні підприємці з різних ринків Києва. Від Святошинського до ринку на Лісовому кладовищі. Київблагоустрій, все ще підконтрольний уже "іншородному" депутату від "Удар" Дмитру Білоцерковцю, десь ТРАКТОРАМИ, а десь за підтримки близько півтори сотні спортивних хлопців без пізнавальних знаків, але з закритими обличчями, ламають ринки. Правова держава, кажете? Людей не попередили, товар взятий багатьма на реалізацію вивезти не дали", - написав Береза.

Місцеві мешканці кажуть: портрощили все, крім МАФа "Рошена". Фото з facebook Елена Приходько 

Він наголосив, що робиться все це "тракторами і вночі".

"Це київське керівництво взяло на озброєння досвід своїх московських колег? Якщо МАФи незаконні і підлягають знесенню, то це повинні робити на основі рішення суду представники виконавчої служби і Київблагоустрою зі співробітниками правоохоронних  структур, а не бандюки, наймані Столаром і Білоцерковцем", - відзначив нардеп.  

Він додав, що при цьому будівництва без документів ніхто не чіпає.

"Може вони уже занесли таку суму в КМДА, що там ці незаконні будівництва уже не бачать? Також дивує те, що МАФи знищують украй вибірково", - додав нардеп.

Береза підкреслив, що Київ пора очистити від засилля МАФів, але не ціною безпорядків і тітушок.

За даними місцевих мешканців – користувачів facebook, на Нивках і Святошині люди перекрили дорогу і вимагають приїзду мера Києва Віталія Кличка. Затор стоїть в обидві сторони.

 Фото з facebook Андрей Хоманчук
Фото з facebook Елена Приходько 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ