Біля ЦВК будують футуристичний центр адмінпослуг. ФОТО



На площі Лесі Українки, поблизу будівлі Центрвиборчкому, розпочалося чергове будівництво.

Як пише "Сегодня", до літа тут виросте скляний футуристичний центр адмінпослуг "Готово!".

За інформацією Київської облдержадміністрації, у центрі можна буде оформити документи в архітектурно-будівельній, реєстраційній, міграційній і земельній галузях.

"Почали будівництво у лютому. Уже закінчили цоколь і зводять перший поверх. Це буде одноповерхова конструкція площею 1,3 тисячі кв. м, з прозорого скла с орнаментом на фасаді. Всередині простір буде розмежований на зони, включаючи дитячий куточок і кафе", - розповіли у КОДА.

Біля ЦВК кипить робота

Завершити роботи планують до кінця травня. Загальна вартість будівництва становить 16,48 мільйона гривень.

 Зводять скляний центр адмінпослуг 

Поки тривають роботи, уже працює facebook-сторінка документ-сервісу, на якій можна слідкувати за ходом будівництва, і сайт центру.

Уже звели цоколь. Скриншот з камери відеонагляду

Крім того, триває набір персоналу для роботи у центрі. Шукають молодих, активних, ініціативних фахівців по роботі з клієнтами і документами, а також адміністраторів. Заявлена заробітна плата від 5 тисяч гривень.

 Таким буде центр по завершенні робіт 

"Ми гарантуємо вам якісний сервіс, в якому кожен зможе отримати швидку кваліфіковану допомогу і зареєструє нерухоме майно, громадські організації чи юридичну/фізичну особу-підприємця. Окрім цього, ми будемо надавати послуги в архітектурно-будівельній, міграційній та земельній сферах і кожен буде користуватися нашими послугами легко, зручно, без бюрократії та корупції", - обіцяє facebook-сторінка центру.

 

Фото з facebook та сайту центру 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ