У Києві "Лексус" зніс зупинку з людьми: загинув чоловік. ФОТО



Тут і далі фото поліції

6 березня автомобіль "Лексус", за кермом якого перебував 25-річний киянин, "влетів" у зупинку громадського транспорту "Сади" на вулиці Богатирській. Загинув 46-річний чоловік, що чекав транспорт, ще одна жінка отримала травми.   

Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва.

"У результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали двоє громадян, які знаходилися на зупинці: чоловік, 1970 року народження, загинув, а 24-річну дівчину із тілесними ушкодженнями доставили у лікарню. Крім того, до медичного закладу потрапив 30-річний пасажир іномарки", - йдеться в повідомленні.

 

Відзначається, що водій та однин пасажир авто не постраждали.

Місце пригоди оглянула слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали учасників та свідків події.

 

Водія легковика доставили у лікарню для проведення освідування з метою перевірки ступень алкогольного або ж наркотичного сп’яніння.  

 

Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

"Після проведення всіх необхідних експертиз та інших слідчих дій буде встановлено механізм дорожньо-транспортної пригоди та причини, які призвели до неї", - підсумували у поліції. 

Як відомо, 9 січня неподалік від станції метро "Лівобережна" автомобіль"Мерседес" під кермуванням Станіслава Толстошеєва вилетів на тротуар та влетів у стоматологію, внаслідок ДТП загинула жінка, троє осіб отримали травми. 

13 січня у Нацполіції повідомили, що Толстошеєву оголосили підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть).

Увечері 15 січня Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід для Станіслава Толстошеєва утримання під вартою і призначив заставу 137,8 тисячі гривень.

Захист Толстошеєва вніс за нього заставу в розмірі 137,8 тисячі гривень.

Прокуратура просила суд призначити заставу в розмірі 5 мільйонів гривень для Толстошеєва.

Однак Апеляційний суд залишив "мажора" Толстошеєва під заставою у 137,8 тисячі гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ