Під вікна Кличка пригнали бетонозмішувачі: мітингують будівельники. ФОТО



Фото Громадського

Кілька сотень будівельників мітингують під будівлею Київської адміністрації проти блокування й заборони будівництв.

Про це повідомляють "Українські новини".

Будівельники вимагають від міської влади припинити блокування й визнання незаконними будівництв, які вже ведуться.

Крім того, одна смуга руху вулиці Хрещатик у напрямку Бессарабської площі перекрита припаркованими біля тротуару 30 бетонозмішувачами.

Фото "Київміськбуду"

У "Київміськбуді" наголосили, що підтримують робітників-будівельників, що прийшли під стіни КМДА.

""Громадські тітушки" ламають паркани, нищать техніку, з арматурою нападають на будівельників. Останнім часом на хвилі протестних настроїв у суспільстві для декого блокування будмайданчиків стало простим заробітчанством. Напади, шантаж забудовників, підбурювання жителів прилеглих до будмайданчиків будинків – такі дії не проводяться з доброї волі", - йдеться повідомленні компанії.  

Фото "Київміськбуду"

"На блокуванні будівельних об’єктів одні "активісти" зароблять кошти, інші – політичні дивіденди. При цьому десятки зупинених будівництв мають усі відповідні дозволи і є цілком законними", - наголосили у "Київміськбуді".

Вони вимагають від Мінюсту ліквідувати "громадські організації, чиї "тітушки" не дозволяють працювати будівельникам".

Як відомо, 23 лютого будівельники "Київміськбуду" влаштували попереджувальний страйк – на всіх 54 будівельних об'єктах компанії на одну годину зупинили роботу.

"Забудовники вимагають від столичної влади, міліції та Мінюсту захистити законні будівництва від свавілля. Через напади так званих "тітушек", будівельна галузь опинилась на межі колапсу", - наголосили тоді у "Київміськбуді".

Українська правда. Київ  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ