На Троєщині встановили ще 69 енергоефективних ліхтарів. ФОТО



На житловому місиві Троєщина завершили другу чергу проекту "Енергоефективний вечірній Київ", в рамках якого встановили ще 69 світлодіодних ліхтарів.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Київенерго".

Відзначається, що друга черга інвестпроекту охопила вулицю Архітектора Ніколаєва і частину пішохідної алеї на проспекті Маяковського.

Очікується, що мікрорайон Троєщина стане більш безпечним в темний час доби.

 

"Важливо й те, що енергоефективні ліхтарі дозволять місту економити електроенергію. Кількість ліхтарів на вулицях збільшилася, кожен з них дає більше світла, але при цьому місто зменшить річне енергоспоживання приблизно на 9000 кВт·год", - відзначили у "Київенерго".

 

Вартість проекту склала 3 мільйони гривень. У "Київенерго" наголосили, що на ліхтарі не витрачали бюджетних грошей – усе робилося коштом ДТЕК.  

 

Як відомо, у рамках першої черги проекту нові світильники встановили у дворах між проспектом Володимира Маяковського та вулицею Оноре де Бальзака, поруч зі школою №270 та дитячим садком.

Усі місця, де буде встановлено нові ліхтарі чи замінені старі, обрали мешканці мікрорайону, які висловлювали свої пропозиції на сайті проекту. 

Фото з facebook-сторінки "Київенерго"

Українська правда. Київ  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ