Кличко: Розв’язку на Поштовій площі завершать у травні 2015 року

07.07.2014  15:09

1 2 3 4 5 6 7

Для завершення будівництва транспортної розв’язки на Поштовій площі потрібно близько 15-17 мільйонів гривень і місяці роботи.

Про це під час огляду будівництва 7 липня заявив міський голова Віталій Кличко, повідомляє пре-служба "УДАРу".

"Від кінцевої здачі об’єкта нас відділяють десятки мільйонів гривень і місяці роботи. Повну реконструкцію Поштової площі планується завершити до Дня Києва, у травні 2015 року", - відзначив мер столиці.

Він додав, що здача об’єкта гальмується через відсутність фінансування.

"Віртуально гроші є. Казначейство виділило кошти на цей об’єкт. Але реально гроші неможливо отримати. Для того, щоби запустити транспорту розв’язку, нам необхідно приблизно 15-17 мільйонів гривень. Це цифра повного запуску тунелю і благоустрою транспортної розв’язки, - сказав Кличко.

Водночас він запевнив, що у разі вирішення питання фінансування, транспортну розв’язку зможуть повністю запустити до Дня Незалежності.  

 

"Багато разів попередня влада анонсувала урочисте відкриття розв’язки. На моїй пам’яті було три таких відкриття, коли перерізали стрічки, звучали фанфари, але ми бачимо, в якому стані перебуває Поштова площа сьогодні, які тут затори. Я щойно спеціально проїхався від Дніпровської набережної до Поштової площі. Більше 35 хвилин стояв в пробці. У таку ж ситуацію щодня потрапляють тисячі киян", - сказав мер.

 

Кличко заявив, що планує зустрітися з міністром фінансів і обговорити питання виділення коштів на завершення робіт.

Він підкреслив, що будь-яке затягування зі здачею об’єкта в експлуатацію автоматично збільшує його вартість.

Ось такою красивою має стати Поштова площа 

Як відомо, раніше Кличко заявляв, що у серпні 2014 буде завершено реконструкцію дорожньої розв'язки на Поштовій площі. 

 

"Коштів не так багато, але в найближчі два місяці зможемо запустити (розв'язку) у тому стані, у якому вона повинна бути", - сказав Кличко 3 липня.

У сердині червня у Київській адміністрації запевняли, що до Дня незалежності здадуть першу чергу розв’язки на Поштовій площі.

Фото з Facebook "УДАРу"

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ