Ще одну станцію швидкісного трамваю закриють на ремонт


6 лютого до 1 березня станція швидкісного трамваю "Національний авіаційний університет" на посадку та висадку пасажирів працювати не буде.

Про це повідомляє КП "Київпастранс".

У КП наголошують, що таке рішення прийняте у зв'язку з проведенням робіт з комплексної реконструкції станцій лінії швидкісного трамваю.

Водночас на цей період обіцяють організувати тимчасовий автобусний маршрут у звичайному режимі руху №3тр/к "Кінотеатр "Лейпциг" - Площа Перемоги" (з правом проїзду по проїзним квиткам на трамвай), за наступною трасою руху: просп. Л.Курбаса (від вул. Гната Юри) - просп. Комарова - вул. Борщагівська - вул. Жилянська -  просп. Перемоги - пл. Перемоги та у зворотному напрямку.

Прохід через підземний пішохідний перехід станції "Національний авіаційний університет" буде частково обмежений.

Як відомо, з 7 грудня до 16 січня станції "Героїв Севастополя" та "Польова" були закриті для проведення основних будівельних робіт.

Повністю закінчити роботи з реконструкції та облаштування необхідним обладнанням станцій лінії швидкісного трамваю "Івана Лепсе", "Героїв Севастополя", "Гарматна", "Полова", "Політехнічна" та "Площа Перемоги" планується до 1 березня.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ