Янукович покатався в метро і відкрив Московську площу

05.11.2010  16:41

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Янукович відвідав нові станції Київського метрополітену. Тут і далі фото з сайту КМДА
Президент Віктор Янукович спустився в метро і взяв участь у церемонії пуску пробного поїзда від станції метро "Деміївська" в напрямку станції "Голосіївська".

Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

За словами першого заступника голови КМДА Олександра Попова, три станції у напрямку Теремків - "Деміївська", "Голосіївська" і "Васильківська" - вже практично готові до здачі в експлуатацію.

"Завершуються роботи, пов'язані з диспетчеризацією робіт, з облаштуванням охоронної сигналізації, пуско-налагоджувальні роботи, і через місяць, а точніше - 15 грудня, будуть введені в експлуатацію ці станції", - сказав Попов.

За його словами, на сьогоднішній день в ході даного будівництва освоєно 1 мільярд 800 мільйонів гривень, і залишається профінансувати 160 мільйонів гривень, щоб у повному обсязі виконати завдання, поставлені до кінця року.

Крім того, президент взяв участь у відкритті реконструйованої Московської площі, повідомили в прес-службі КМДА.

За словами Попова, введення в дію реконструйованої розв’язки на Московській площі покращить транспортне сполучення для 200 тисяч мешканців Голосіївського району, збільшить пропускну спроможність транспортного вузла з 9 тисяч авто/год. до 12 тисяч та покращить екологічну ситуацію в районі.

Кошторисна вартість нової розв'язки склала 353,4 мільйони гривень. Повне завершення реконструкції Московської площі відбудеться у грудні поточного року.

Українська правда. Київ 


powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ