Чиновник КМДА погорів на хабарі. Оновлено



Бархатов під час перевірки будівництва метро на Теремки. Фото з сайту метрополітену

18 жовтня в момент одержання хабара затримали начальника Головного управління транспорту Олексія Бархатова.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

Чиновник вимагав від представників комерційної структури хабар у розмірі 120 тисяч гривень за подовження терміну дії угоди на пасажирські перевезення.

За матеріалами СБУ прокуратурою Києва порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України.

Раніше у прес-службі прокуратури Києва повідомили, що посадовець вимагав від підприємця одноразово 120 тисяч гривень та надалі 20 тисяч гривень щомісячно.

Затримали його працівники СБУ під час отримання частини обумовленого хабара у сумі 50 тисяч гривень.

За словами керівника прес-центру СБУ Марини Остапенко, 35-річного чиновника затримали у службовому кабінеті під час обідньої перерви. Після затримання йому стало зле, і його госпіталізували в лікарню.

За вимагання хабара чиновнику світить позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років та з конфіскацією майна.

Як відомо, у серпні 2010 року повідомлялося, що управління транспорту КМДА очолить 36-річний харківський "регіонал" Євген Водовозов.

Як повідомили в мерії, Олексій Бархатов з листопада 2009 року обіймає посаду начальника Головного управління транспорту КМДА, яке знаходиться в ході реорганізації, і стане Головним управлінням транспорту та зв'язку.

"Його, за результатами конкурсу, очолює Євген Водовозов", повідомили в прес-службі мерії.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ