Позняки знову затопило, а Вишгород засипало снігом. Фото

06.07.2010  10:57

1 2 3 4 5 6
У понеділок ввечері у зв'язку зі зливою знову було затоплено переходи до станцій метро "Позняки", що ускладнило роботу підземки.

Зокрема, за словами читачів "Української правди. Київ", вони не змогли потрапити до метро через велику кількість води у переході.

За інформацією прес-служби метрополітену, на саму станцію метро "Позняки" вода не потрапила.

"Коли почалася злива, міські зливостоки не змогли з нею впоратися. Тому, як і минулого разу, наші працівники з метою випередженні інциденту закрили затвор одного виходу на 15 хвилин. Ця подія у нас сталася о 17.45, і о 18.00 вже все було нормально", - сказав працівник прес-служби Дмитро Щур.

Він також додав, що подібні питання повинна вирішувати міська влада: "Це територія не метрополітену. Але я думаю, що зливостоки погано чистять".

Як відомо, минулого тижня переходи до станцій метро "Позняки" та "Харківська" вже затоплювало внаслідок зливи. У п'ятницю після дощу потопав Поділ.

Головний інженер КК "Київавтодор" Василь Мельниченко пояснив муніципальній газеті "Хрещатик", що "головна причина підтоплення столиці - це проблема річки Либідь".

За його словами, до річки підведено 200 зливостоків, і коли русло переповнюється, дощовій воді з вулиць Пестеля, Старовокзальної і проспекту Перемоги нікуди стікати.

"Добрих 50 відсотків проблем із затопленнями в місті буде розв'язано після реконструкції Либіді",- сказав Мельниченко, не повідомивши однак, коли ж така реконструкція розпочнеться.

Водночас за словами читачів Форуму Української правди, днями у Вишгородському районі Київської області випав справжнісінький сніг. Читачі пишуть, що спочатку півтори години йшов великий град, а потім справжнісінький сніг з дощем.   

Такий короткий каприз природи попсував мешканцям району увесь врожай.

Усі фото Дмитра Ткачова

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ