У Києві пройшов "Кубок Барбоса – 2010"

06.06.2010  22:45

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
5 червня у столичному парку Дружби Народів пройшла щорічна благодійна виставка безпородних собак "Кубок Барбоса – 2010". 

Головна мета виставки – показати, що безпородні тварини нічим не поступаються породистим, а також привернути увагу громадськості до проблеми бездомних тварин в Україні, повідомляють організатори. 

Цього року у виставці взяло участь 88 собак. 

Тварини та їхні господарі брали участь у трьох номінаціях: ринги "Міні", "Золота середина" і "Богатир". Улюблені вихованці танцювали, співали, показували циркові трюки і навіть знімали шкарпетки зі своїх господарів. 

У номінації "Міні" переможцем була визнана Дженні (власниця Валерія Сидоренко) за її вміння танцювати по колу. У "Золотій середині" переможницею стала Шіндді (власник – Катерина Наумова) за вміння беззаперечно виконувати всі команди.

Улюбленцем глядачів і переможцем рингу "Богатир" став пес Бумер, який і був визнаний "Кращим Барбосом 2010 року". Разом зі своєю господинею Оленою Бортникова Бумер танцював Freestyle, виконував різні трюки і долав перешкоди. 

Кубок Барбоса проводиться Молодіжною лігою захисту тварин вже четвертий рік поспіль під девізом "Для дружби не важлива порода".  

Усі кошти, зібрані під час благодійного заходу, будуть використані на корм, лікування та утримання безпритульних тварин.


powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ