Охоронців, що загинули в перестрілці під "4room", поховали

05.10.2009  10:15

1 2 3 4 5
Лейтенанту міліції Брежнєву було 24
У неділю відбулися похорони бійців спецпідрозділу МВС "Титан", які загинули 2 жовтня при виконанні службових обов`язків під час перестрілки в столичному супермаркеті "4room".

Так, у селі Рудневе Путивльського району Сумської області відбувся похорон 24-річного лейтенанта міліції Андрія Брежнєва, повідомляє УНІАН.

На похорон зібралося понад 500 людей - жителі села, однокласники загиблого, однокурсники, а також близько 50 співробітників спецпідрозділу "Титан".

Брежнєв виріс в родині сільських жителів, де залишилася його молодша сестра. Сам він був неодружений. Свого часу він закінчив факультет фізвиховання Путивльського педагогічного коледжу, потім - Глухівський педагогічний університет, а також заочно вчився в юридичній академії.

Як повідомили в секторі по зв`язках з громадськістю ГУ МВС в Сумській області, Брежнєв посмертно нагороджений Хрестом Слави.

В останню путь його провели під звуки салюту і оркестру ГУ МВС.

А в одному із сіл Бориспільського району Київської області також поховали другого бійця "Титана", загиблого в тій перестрілці, старшого лейтенанта міліції 36-річного Володимира Ісая. У нього залишилися дружина і дві малолітні доньки. 

Варто відзначити, що на час п'ятничної перестрілки обоє "титанівців" були без бронежилетів. Як пише "Блік", за чутками, їх просто не вистачає на всіх співробітників держохорони.

Однак, цю версію спростувала прес-секретар Департаменту ДСО Наталя Вишневська.

"Усі наші бійці повністю укомплектовані. Одягати бронежилет чи ні - то вже внутрішнє рішення замовника чи охоронців. Якщо вони не бачать загрози життю підопічного, то можуть бути і без них", - сказала Вишневська.

Однак, за її словами, жилети у п'ятницю хлопців не врятували б, оскільки їм вистрілили в голову.

Фото УНІАН, "Сегодня" і "Бліка"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ