У Києві зіткнулись вантажівка і маршрутка: 8 постраждалих



Вранці 23 жовтня на вулиці Великій кільцевій сталася аварія сталася за участю вантажівки "Камаз" і маршрутного автобуса, у результаті чого постраждали 8 людей.

Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції у Києві.

ДТП сталася близько 9:00 перед Жулянським мостом у напрямку мікрорайону Теремки.

За попередньою інформацією, автомобіль "КамАЗ", навантажений піском, зачепив громадський транспорт із задньої правої сторони автобуса.

"Як наслідок, маршрутка "наздогнала" вантажівку із причепом, а "КамАЗ" в’їхав в огорожу і перевернувся. Третій учасник ДТП, якого "наздогнала" маршрутка, не помітив автопригоди і з місця події поїхав", - йдеться в повідомленні. 

 

Лікарі "швидкої" доправили до медичних закладів 2 пасажирів маршрутного транспорту, які впали і отримали травми, а також водія вантажівки.

"Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України", - додали у поліції.

Слідчо-оперативна група проводить огляд місця події та встановлює обставини автопригоди.

Водночас, як повідомляє "Київ оперативний" у facebook, винуватцем аварії стала саме маршрутка.

"Аварія почалася з того, що водій маршрутки в'їхав у вантажівку "ТАТА", а потім автобус в'їхав самоскид "Камаз", водій якого намагався уникнути удару, а тому – з'їхав з дороги, де перекинувся на бік і зупинився лише у відбійнику", - відзначає "Київ оперативний".

За даними "Еспресо ТВ", водій маршрутки "підрізав"  вантажівку, у ДТП постраждали 8 осіб.


 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ