У Києві затримали 3 осіб за сутенерство



Фото поліції

Столичні правоохоронці затримали 3 мешканців Києва за підозрою у сутенерстві.

Про це повідомляє сайт Національної поліції.

"Оперативники… викрили мешканців Києва 28, 29 та 32 років, які організовували надання послуг у сфері секс-індустрії", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що зловмисники підшуковували дівчат для клієнтів з України та кількох східних країн, зв’язок з якими тримали через закриті групи у соцмережах, а рекламні повідомлення розміщували в інтернеті. 

 Фото поліції

""Послуги" надавалися за попередньою домовленістю. Дівчата за замовленням клієнтів виїжджали до дорогих готелів Києва, Київської області. Крім того, організатори домовлялися за виїзд дівчат за кордон, де клієнти сплачували за переліт, розміщення та "послуги" повій", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що вартість години таких послуг в Україні сягала близько 500 доларів, за кордоном – від 1 тисячі доларів.

"Учасники групи отримували щомісячний прибуток у розмірі від 500 тисяч гривень. Отримані гроші зловмисники розподіляли між собою", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські провели 14 обшуків у Києві, Запоріжжі та Київській області, вилучили чорнову бухгалтерію, банківські картки, готівку та інші докази причетності учасників злочинної групи до вчинення злочину.

Трьох організаторів затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ