Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/59e73620d9448/
Українська правда
Київ

Крадіжка авто - проблема сучасного суспільства®

19.10.2017  08:00 __ PROMOTED

Незаконні заволодіння автотранспортом - проблема сучасного суспільства. Кожен день в Києві викрадають 5-7 автомобілів на кілька мільйонів гривень. У групі ризику як дешеві авто, які вигідно продати по частинах в 5-6 разів перевищує номінальну вартість старих авто, так і нові дорогі позашляховики, викрадення яких, на жаль, вражає своєю рентабельністю.

Вклавши кілька тисяч доларів, викрадач або група осіб "відбивають" вкладення при першiй ж вдалiй справі. А новий "власник" отримує шикарний автомобіль на десятки відсотків дешевше салонних цінників.

Відходять у минуле набори інструментів, відмички і груба фізична сила: автозлодії стають все більш гламурними і технологічним, цілком покладаючись на техніку і натискання кнопок.

Про переваги модних систем безключевого доступу до автомобіля PKES (Passive Keyless Entry and Start - "пасивний безключевий доступ і запуск двигуна") знають (або чули) всi. Трохи менше знають про те, що ця технологія має дірку в безпеці, відому як RSA (Relay Station Attack), позволяющей угнать автомобиль за кілька секунд

C такою ситуацією зіткнувся взимку 2017 року і Олександр, у якого викрали Range Rover 2014 року випуску. Ідея зробити життя власників сучасних автомобілів більш комфортною і спокійною привела його до створення простого, але елегантного рішення, яке сподобалося б йому самому, як користувачу. Так народився чохол PKC (Protective Key Cover) і компанія з назвою AMJ.

За статистикою, більшість розумних, сучасних авто з безключевою системою доступу викрадаються шляхом банального перехоплення сигналу брелока, який легко здійснити групою з двох викрадачів протягом хвилини і з використанням дорого, сканера.

Приклад викрадення авто:

В цьому випадку сканер імітує сигнал брелка, який він перехопив, поки ви виходили з авто, а викрадач отримує можливість, не виключаючи двигун, проїхати на стільки, скільки палива в баку (без заїзду на АЗС). Тобто при повному баку шукайте авто в радіусі 300-400 км. Якщо ж бак на дні, є шанс, що машина десь поруч, може бути просто відстоюється в сусідньому дворі.

Шукати в таких випадках авто складно, так як власник часто повертається до машини через годину-дві, коли дорогоцінні перші хвилини упущені.

Істотно знизити ризик технологічного викрадення допоможе нова розробка українського виробника AMJ (PKC - Protective Key Cover) - екрануючий чохол для брелока вашого авто, який робить практично неможливим перехоплення сигналу і наступний запуск двигуна автомобіля.

У той же час власник заводить авто вже в салоні, просто відкривши чохол.

Виготовляється виріб вручну в Україні, зі шкіри, нубука та спеціальної радіонепроникної тканини, якої немає у вільному доступі в Україні.

Є як універсальні варіанти, так і під конкретну модель автомобіля. Виглядає чохол дорого і преміальної, вигідно підкреслюючи статус і стиль власника. Поставляється в вирізанiй з цільного ясена коробці.

Виріб підходить для будь-яких автомобілів і брелків з системами безконтактного доступу, і запуску двигуна. В рази знижуючи ймовірність викрадення і захищаючи ваші гроші, майно, а найголовніше - час і здоров'я.

Адже не отримавши копії сигналу, сучасний викрадач не побіжить за вами в ТРЦ відбирати ключ, а просто розчинитися в пошуку іншого авто, власник якого поки ще без такого чохла.

Не чекайте викрадення! Захищайте свою вже зараз і сьогодні!

Вартість:

Індивідуальний чохол під конкретний ключ конкретного авто - 2599 грн (еквівалент 99,99 $ США)

Універсальний чохол - 1799 грн (еквівалент 69,99 $ США)

Сайт: amj.com.ua

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.