У Києві спіймали зловмисників, які викрали підприємця та вимагали викуп



Фото Прокуратури

Суд арештував двох чоловіків, які викрали столичного підприємця та вимагали 500 тисяч гривень за його звільнення.

Про це повідомляє Прокуратура Києва у facebook.

Відзначається, 38-річний киянин спільно з 35-річним спільником 29 вересня у м. Рівне із застосуванням насильства викрали приватного підприємця.

"Після цього зловмисники вивезли його на автомобілі до одного із сіл у Києво-Святошинському районі Київської області. Там, у недобудованому будинку потерпілого зв’язали та погрожуючи його життю та здоров’ю вимагали віддати їм грошові кошти у сумі 500 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

У ході проведених розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити місцезнаходження викрадачів та затримати їх. Заручника, якого тримали у будинку зі зв’язаними ногами, звільнили.

"Під час обшуків за місцем утримання бізнесмена та за місцем проживання злочинців правоохоронці виявили паспорт потерпілого, засоби зв’язування, грошові кошти та інші речові докази", - йдеться в повідомленні.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 189 (вимагання) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

Обом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство триває.


  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ