Депутат про нокаут колеги: спрацював інстинкт



Депутат Київської облради від БПП Віталій Карлюк заявляє, що не мав наміру нокаутувати колегу, а вдарив інстинктивно, бо "емоції зашкалювали".

Про це він сказав "Українській правді", коментуючи бійку в облраді.

Він розповів, пішов блокувати президію, бо "терпець увірвався".

"Конфлікт між БПП і "Батьківщиною", яка має більшість у раді виник давно, ще навесні,  через те, що "Батьківщина" відмовляється підтримувати наші проекти рішень. Вони нам сказали, якщо ви не будете голосувати за наші рішення, и не будемо голосувати за ваші", - сказав Карлюк. 

 Віталій Карлюк. Фото з facebook

За його словами, 26 вересня облрада знову відмовилась розглядати проекти рішень від БПП.  

"Сьогодні засідання переносили кілька разів. Нарешті Старикова прийшла і каже, що голосуємо за порядок денний. А ми: "Як же наші питання?". Ми починаємо блокувати трибуну. Я підійшов до президії. А вона каже: "Ссія закрита", я рукою кладу мікрофон, вона піднімає, я тримаюсь рукою за мікрофон, вона мене штовхає і мікрофон виривається", - розповів своє бачення подій в облраді Карлюк.

"Тут я боковим зором бачу, що на мене біжіть якась людина агресивно налаштована, оскільки я дуже довгий час займався спортом, у мене спрацював інстинкт самозбереження. Я розумію, що неправий, але емоції зашкалювали", - сказав Карлюк. 

Він додав, що наразі також переживає за здоров'я колеги.

"Я слідкую за здоров'ям колеги. Переживаю. Перелом щелепи і струс е не підтверджені. Щойно говорив з лікарями. Зараз його відправляють на МРТ та КТ, глибоке обстеження, діагноз буде десь через годину", - сказав Карлюк.

Він також запевнив, що "докладе всіх зусиль, щоб в найкоротший час поставити колегу на ноги".

Як відомо, депутата Київоблради від "Батьківщини" Владислава Хахуліна госпіталізували у результаті бійки під час засідання.

"Депутат від БПП Віталій Карлюк підійшов до голови ради, у грубій формі вирвав мікрофон, до нього вийшов депутат Хахулін і попросив не чіпати голову. Однак Карлюк на це його просто побив. Хахулін втратив свідомість. За даними медиків, у нього зламана щелепа, струс мозку, вибиті зуби", - розповів колега Хахуліна, депутат Олег Кищук. 

Ірина Балачук, Українська правда  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ