У Кличка розповіли, коли відкриють сквер на Контрактовій



Роботи з облаштування скверу на території між виходом зі станції метро "Контрактова площа" та пам’ятником Григорію Сковороді, перебувають на фінальній стадії та виконані на 95%.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс під час інспекції скверу у неділю, повідомляє сайт міської влади. 

 

"Наразі вже облаштовано доріжки та 2000 кв. м рулонного газону, висаджено дерева. Заплановано ще облаштувати освітлення, встановити мобільні вуличні стільці та сучасні урни. І наступного тижня ми зможемо презентувати киянам та гостям міста вже готовий сквер", – сказав чиновник. 

 

Він додав, що на місці, де останні роки стояли незаконні МАФи, тепер ростимуть дерева, а вся територія поступово перетворюється на повноцінну зелену зону.

Пліс нагадав, що сквер № 3 облаштовують у рамках проекту "Київська вітальня".

Даний проект є першим кроком до загальної реконструкції Контрактової площі.

Як відомо, за проектом, на території скверу №3 мали висадити алею ясенів, розташувати мобільні вуличні меблі, зробити декілька зелених галявин, додати підвісне освітлення, покласти бруківку.

Усі входи у сквер обіцяли захистяти від машин болардами. 

 

На території скверу планували розкатати понад 2000 квадратних метрів рулонного газону та встановити 180 стільців та 35 столиків.   

Фото з facebook Валентина Мондриївського 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ