На Дегтярівській обстріляли авто: двоє поранених. Доповнено



Фото 112.ua

Близько 15:00 на вулиці Дегтярівській, 38 у Києві невідомі обстріляли автомобіль, двоє людей отримали поранення.

Про це "Українській правді" повідомив очевидець.

"Невідомі обстріляли авто з номерами, де чотири п’ятірки. Дегтярівська, 38. Нападники утекли в напрямку метро "Берестейська"", - розповів співрозмовник.

У поліції наразі не змогли прокоментувати цю інформацію.

"До нас теж надійшло таке повідомлення. Але поки нічого невідомо. Телефонуйте пізніше", - сказала речник поліції Києва Оксана Блищик. 

 Фото 112.ua

Пізніше вона повідомила, що правоохоронці, які виїхали на виклик, на вулиці Білоруській виявили автомобіль "Опель" з автоматом на сидінні.

"Згодом з медцентру на Бердичівській надійшло повідомлення, що до них звернулись 2 людей з вогнепальними пораненнями. Виїхали туди", - сказала Блищик.

За даними ДТП.kiev.ua, спочатку сіре авто польської реєстрації з номером RSTWE36 зіткнулось з "Porsche" (номер АА5555ЕМ), потім з нього обстріляли "Porsche" і втекли.  

 
 

Наразі на місці працюють правоохоронці, опитують свідків та з’ясовують місце розташування камер відеонагляду, які могли зафіксувати перебіг подій.

На сайті Поліції Києва повідомили,  що станом на 16:00 на вулиці Дегтярівській, 25 поліцейські виявили автомобіль "Ягуар" із пошкодженнями від пострілів та сліди крові у салоні.

За словами свідків, зловмисники рухалися автомобілем "Опель", який залишили на вулиці Білоруській.

За попередньою інформацією, їх було двоє.

У дворі будинку, куди вони втекли, оперативники знайшли спортивну сумку, в якій виявили ріжок до автомата, балаклаву, запальничку та недопалки.

Ірина Балачук, "Українська правда"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ