Комісія не переглядатиме призначення директорів шкіл через хабарника, – секретар



Скриншот з відео засідання комісії

Конкурсна комісія з відбору керівників загальноосвітніх навчальних закладів Києва не переглядатиме своє рішення про призначення очільників шкіл.

Таку думку коментарі "Українській правді. Київ" висловив секретар комісії Володимир Мельниченко.

"Комісія свою роботу завершила. Завтра збираємось на десяту годину і будемо приймати якесь рішення щодо нашої попередньої роботи", - сказав Мельниченко.

Він наголосив що комісія увесь час працювала у одному і тому ж складі.

Наразі результати її роботи оприлюднені на сайті Департаменту освіти й науки КМДА.

"Комісія працювала без всяких зайвих питань, злагоджено, якісна робота. Вся робота транслювалася в он-лайн-режимі. Тому завтра ми ініціюємо ще одне засідання комісії, щоб підтвердити легітимність своїх результатів", - сказав секретар комісії.

На уточнююче питання, чи є ймовірність, що комісія переглядатиме свої результати, Мельниченко сказав:

"Я впевнений в тому, що рішення буде, що ніякі результати перегляду не підлягають. Ми можемо прийняти рішення, що ми оприлюднимо результати голосування членів комісії",

Він також не зміг відповісти, чи є серед призначених директорів особа, яка давала хабара.

"Усі прізвища призначених – на сайті. Я ж не знаю, ні хто що просив, ні хто що давав",  підсумував Мельниченко.

Як відомо, 18 серпня у Києві на хабарі у 90 тисяч гривень затримали голову однієї з конкурсних комісій КМДА. Джерело "Української правди. Київ" у Київській адміністрації повідомило, що головою конкурсної комісії КМДА, якого спіймали на хабарі, виявився голова об’єднаного батьківського комітету загальноосвітніх навчальних закладів Дарницького району Києва та помічник нардепа  від "Народного фронту" Віталія Сташука Юрій Вітомський. За 90 тисяч гривень він пообіцяв викладачу ліцею посприяти у його призначенні на посаду директора загальноосвітнього навчального заклад

Ірина Балачук, "Українська правда. Київ" 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ