У поліції кажуть, що п’яний водій який збив мотоцикліста на Осокорках, не полісмен



Фото з facebook Ігоря Мосійчука

45-річний водій "Subaru Tribeca", який увечері 17 серпня збив мотоцикліста на Осокорках, не має стосунку до правоохоронних органів.

Про це повідомляє Поліція Києва.

"Під час спілкування із 45-річним водієм "Subaru Tribeca", який є власником автомобіля, працює у товаристві з обмеженою відповідальністю і не має жодного відношення до правоохоронних органів, встановлено: він мешкає поруч із місцем автопригоди, повертав ліворуч у двір і зіткнувся із мотоциклом", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що надана ним інформація щодо обставин ДТП підтверджується і свідченнями очевидців автопригоди.

"Слідчо-оперативна група провела огляд місця автопригоди, опитала свідків та очевидців, направила водія автомобіля на проведення аналізу щодо вмісту алкоголю у крові", - додали у поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучені для проведення досліджень. Механізм та причини автопригоди будуть встановлені в ході слідства, у тому числі за результатами проведених експертиз.

Відзначається, що поліція призначила службове розслідування, аби перевірити інформацію, поширену нардепом Мосійчуком.

"На цей час співробітники інспекції з особового складу з’ясували: 29-річний слідчий Дніпровського управління поліції, про причетність якого до автопригоди вказує народний обранець, живе у Київській області і має у користуванні інший автомобіль", - йдеться в повідомленні.

Місцезнаходження слідчого Вовка на момент ДТП встановлюється.

Як відомо, раніше нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що уночі на вулиця Мішуги, 9 поблизу ТРЦ "Піраміда" п’яний працівник поліції на прізвище Вовк збив мотоцикліста.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ