Київрада прийняла до розгляду петицію про трирівневу розв’язку на Шулявці



Петицію щодо проекту трирівневої розв’язки на Шулявці прийнято до розгляду.

Про це повідомляє прес-служба Київради.

Відзначається, що вказана петиція набрала 10 тисяч 314 голосів, при мінімально необхідних 10 тисячах.

"В.о голови Київської адміністрації Геннадій Пліс уже доручив виконавчому органу Київради (КМДА) розглянути електронну петицію. Окрім того, зазначену ініціативу в установленому порядку мають розглянути постійні комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування, а також із питань транспорту, зв'язку та реклами", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, петиція щодо будівництва трирівневої розв'язки біля станції метро "Шулявська" набрала необхідні для розгляду 10 тисяч підписів.

Як відомо, Київська адміністрація розглядала 7 варіантів реконструкції дорожньої розв'язки біля станції метрополітену "Шулявська". 

Із них 3 варіанти обрали для подальшого розгляду. 

18 травня Містобудівна рада Києва підтримала варіант реконструкції дорожньої розв'язки біля станції метро "Шулявська", що передбачає будівництво дорожньої петлі й знесення приміщень заводу "Більшовик". 

Нову розв’язку на Шулявці обіцяють звести за 1 рік і 400 мільйонів гривень.

Заступник голови КМДА з питань транспортної інфраструктури Ілля Сагайдак назвав оптимальним варіантом нової транспортної розв’язки на Шулявці трирівневу розв’язку з реверсним розподільчим кільцем.

Київська адміністрація має намір провести реконструкцію Шулявського мосту й розв'язки біля станції метрополітену "Шулявська" до 2019 року.

Будівництво розв'язки на Шулявці планують розпочати наприкінці цього року.

Столичні активісти закликають міську владу збудувати на Шулявці трирівневу розв’язку з реверсним розподільчим кільцем. Для цього зареєстрували петицію на сайті міськради і створили сторінку на підтримку проекту у facebook.

Однак заступник голови КМДА Олександр Спасибко заявив, що Київська адміністрація не має наміру переглядати проект реконструкції розв’язки на Шулявці, навіть якщо петиція за трирівневу розв’язку набере необхідну кількість голосів.

Українська правда. Київ  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ