Постраждалих у ДТП на Київщині приймав п’яний лікар



Фото dtp.kiev.ua

Лікар-травматолог Бориспільської центральної райлікарні, який приймав жертв ДТП, що сталося на Бориспільській окружній дорозі, був у стані алкогольного сп’яніння. 

Про це заявив спікер Нацполіції у Київській області Микола Жукович, повідомляє "Укрінформ"

"Поліція склала протокол про адміністративне правопорушення за ст. 179 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає те, що перебувають посадові особи у нетверезому стані на робочому місці", - сказав Жукович.

 Фото  dtp.kiev.ua

Видання відзначає, що нетверезого лікаря звільнили 7 серпня.

"Лікар, а також молодша медична сестра були звільнені. Спочатку вони заперечували, що вживали алкоголь, але завдяки тому, що поліція робила відповідний тест, вони обоє звільнені без права відновлення на роботі", - сказав заступник головного лікаря з медичної частини Бориспільської центральної районної лікарні Євгеній Черенок.

Він додав, що вночі йому повідомили з лікарні, що є підозра, що черговий лікар-травматолог перебуває в нетверезому стані.

Тому адміністрація лікарні вирішила викликати поліцію та відсторонити цього лікаря від виконання обов'язків. На заміну йому викликали іншого фахівця відділення травматології.

Черенок також зауважив, що звільнений лікар і раніше мав проблеми з алкоголем, і навіть за рахунок лікарні проходив примусове лікування. Однак, почав зловживати алкоголем на першому чергуванні після лікування.

Як відомо, 6 серпня внаслідок лобового зіткнення двох авто під Києвом загинуло 7 осіб.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ