Київським ЖЕДам дали тиждень на наведення порядку у підвалах



Фото КМДА

Столичні комунальні житлово-експлуатаційні дільниці мають в тижневий термін навести порядок у підвальних приміщеннях, де знаходяться теплові пункти, лічильники тощо.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє сайт міської влади.

Він також наголосив, що ЖЕДи повинні негайно відреагувати на усі скарги киян на "гарячі лінії" 1551 та 1557, що стосуються пошкоджень будинкових мереж, випадків залиття підвальних приміщень.

"Поки керівники ЖЕДів не навчаться самотужки організовувати та контролювати роботу на дільницях, я "допомагатиму" їм в цьому. На Стеценка, 13 ми виявили жахливий стан підвалу, залиття, засмічений під’їзд, двір, де не косили траву дуже давно", - сказав чиновник. 

 Підвал на вулиці Стеценка, 13. Фото КМДА

Він наголосив, що, як мінімум, представників керуючої компанії "необхідно притягнути до дисциплінарної відповідальності". 

"Протягом тижня усі підвали мають бути приведені в порядок, що особливо важливо в процесі підготовки до зими", – сказав Пантелеєв.

Він зазначив, що кожного тижня проводитиме інспекції і особисто перевірятиме стан підвалів, дворів, сходових клітин.

"Якщо зауваження до роботи ЖЕДу повторюватимуться – ми змушені будемо звільняти людей і шукати їм заміну", - сказав Пантелеєв.

Він додав, що з цією метою планують створити у Києві так званий "кадровий резерв" керівників ЖЕДів, куди можуть подати свої кандидатури усі, хто має певні знання й досвід.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ