У центрі Києва перекрили рух і встановили металошукачі. ФОТО



З 11:00 27 липня на низці центральних вулиць Києва обмежено рух транспорту у зв’язку з хресною ходою та урочистим молебнем на Володимирській гірці до Дня хрещення Київської русі.  

На вулиці Хрещатик прохід громадян здійснюється через рамки металошукачів. За порядком у Києві слідкує близько 3 тисяч правоохоронців. 

Фото з Twitter Наш Киев 

Як повідомляє керівник "Добровольчого руху ОУН" Микола Коханівський, штаб "Добровольчого Руху ОУН" на Мазепи,6 з самого ранку заблокували автозаками та водометом.

Згідно з розпорядженням КМДА, з 11:00 до 16:30  27 липня буде обмежено рух усіх видів транспорту на:

- вулиці Трьохсвятительській (від площі Михайлівської до площі Європейської),

- вулиці Хрещатик (від вулиці Михайлівської до площі Європейської),

- Володимирському узвозі (від площі Поштової до площі Європейської),

- Парковій дорозі (від алеї Героїв Крут до вулиці Грушевського),

- вулиці Грушевського (від вулиці Шовковичної до Європейської площі).

Крім того, з 12:00 до 13:30 28 липня рух обмежать на бульварі Тараса Шевченка (на відрізку від будинку №14 до №20), вулиці Володимирській (від будинку №56 до Софійської площі), Володимирському узвозі (від площі Софійської до площі Михайлівської).

Окрім того, з 29 до 30 липня на вулиці Ярославів Вал (від перетину вулиць Ярославів Вал та Володимирської до перетину вулиць Ярославів Вал та Лисенка) буде обмежено рух транспортних засобів через проведення культурно-мистецької акції з нагоди святкування Дня хрещення Київської Русі-України на території Національного заповідника "Софія Київська" та музею "Золоті ворота".

Як повідомляє сайт КМДА, до Дня хрещення Київської Русі повністю реставровали пам’ятник князю Володимиру.  

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ