Прокуратура розслідує привласнення коштів під час ремонту школи у Києві



Прокуратура Києва внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за підозрою ПП "Будремкомплект" у привласненні коштів під час утепленням фасаду Школи джазового та естрадного мистецтв.

Про це повідомив депутат Київради Олег Петровець у facebook з посиланням на відповідь Прокуратури.

"Щойно отримав позитивну відповідь від Прокуратури міста Києва на моє депутатське звернення щодо відкриття кримінального провадження стосовно недобросовісного підрядника, що займається утепленням фасаду Школи джазового та естрадного мистецтв по вулиці Челябінській, 7В", - написав депутат. 

 

Він відзначив, що з місцевого бюджету виділили кошти на утеплення школи, оскільки взимку учні мерзи у навчальних приміщеннях.

"Було проведено тендер та укладено угоду з ПП "Будремкомплект". Відповідно до цього договору підрядник зобов’язався закінчити всі роботи до липня 2017 року. Проте, станом на сьогодні роботи виконуються не якісно та з порушенням строків", - написав Петровець.

Депутат звернувся до прокурора Києва з проханням провести розслідування по факту нецільового використання бюджетних коштів та притягнути винних до кримінальної відповідальності.

"Саме так буде з кожним недобросовісним підрядником, що розкрадає бюджетні кошти Києва!", - підсумував Петровець.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ