П’яний чоловік збив двох пішоходів і намагався втекти. Оновлено від 11:48



У ніч зі середи на четвер на проспекті Науки у Києві п’яний чоловік збив двох пішоходів та намагався втекти з місця події.

Про це повідомляє видання "ДТП.Київ".

Також, за інформацією сайту, водій автомобіля є співробітником поліції.

"ДТП сталося сьогодні вночі, 20.07.2017 в Києві на проспекті Науки. Там, нетверезий співробітник поліції - Сергій Романенко, в стані алкогольного сп'яніння, на своєму Ягуарі, збив двох пішоходів і спробував сховатися", - зазначає "ДТП.Київ".

 

Після події, як йдеться у повідомленні, за порушником погнався водій на автомобілі Фольцваген.

"Після декількох торкань, співробітник поліції не впорався з керуванням, вилетів з проїжджої частини, зніс паркан і дитячий майданчик та врізався в дерево".

Як стверджують свідки, чоловік був п’яним та мав посвідчення співробітника поліції.

довпонено о 15:59 Водночас в поліції заявили, що наразі не можуть ані підтвердити, ані спростувати інформацію про участь в ДТП співробітника поліції.

Як повідомила "Українській правді. Київ" заступниця начальника відділу комунікації ГУНП у Києві Яна Неруш, посвідчення співробітника поліції є у вигляді пластикової картки, а не розкладної книжки, як видно на фото, зробленому очевидцями події.

"Поки що ми не можемо підтвердити, що цей чоловік є співробітником поліції. У нас немає такої інформації", - сказала Неруш.

"У нього був дозвіл на зброю, де написано "ГУНП у м. Києві". Ми зробили висновок, що саме тому люди подумали, що він співробітник поліції. Зараз ми не можемо сказати, що це так чи не так. Але, скоріше за все, ні", - додала заступниця начальника відділу комунікації.

Окрім того, за словами Неруш, слідчі, які займаються ДТП, поки не повідомляють про перебіг розслідування.

Як повідомлялося, у ніч зі середи на четвер на проспекті Науки у Києві п’яний чоловік збив двох пішоходів та намагався втекти з місця події. Видання  "ДТП.Київ" написало, що водій авто є співробітником поліції.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ