Депутата, якій приносили труну і яку обшукувала прокуратура, перевірить ще НАЗК



Фото з facebook

Депутата Київради від "Самопомочі", юриста і активістку Ольгу Балицьку перевірить Національне агентство з питань запобігання корупції.

Про це депутат повідомила у facebook.

"Мене попереджали "не лезть в Сенной". Мені погрожували. Мені принесли труну. Мене обшукала прокуратура.

Тиждень з різних телефонних номерів, viber, WhatsApp тероризували "ніби з національної поліції" з вимогами кудись йти, з кимось зустрічатись щось пояснювати "пока по-хорошему, а то хуже будет" (жодних офіційних викликів, жодного провадження, просто постійні дзвінки). Зараз я у списку 20 осіб з усієї України, яких має детально перевірити НАЗК", - написала Балицька.

 Фото з facebook

Вона додала, що погроз і перевірок не боїться.

"І мені не страшно, бо ніхто з них нічогісінько не зміг і не знайде; бо ці виродки просто не розуміють, що можна жити по закону і совісті і йти до Київради, боротися з ублюдками, структурно реформувати місто/країну просто тому, що її люблю до нестями, жити хочу і буду тут, у ній оновленій, з малечею, з батьками, з друзями і простими українцями, що вірять у себе і державу!", - написала Балицька.

Вона переконана, що дійсно "стала кісткою поперек корумпованого горла".

"Вас можна і треба ламати! А своїми прокурорськими конвульсіями ви показуєте, що вам важко, страшно і ви у розпачі. І ви надихаєте не тільки мене, а і сотні українців! І ми точно переможемо!", - підсумувала Балицька.

Як відомо, 2 квітня під будинок депутата фракції "Об’єднання "Самопоміч" Ольги Балицької невідомі принесли труну та провели "жалобну процесію" за депутатом.

Мер Києва Віталій Кличко назвав акцію з труною криміналом і закликав притягти винних до відповідальності. 

23 червня до Балицької прийшли представники прокуратури з обшуком. Вона пов’язує це зі свою діяльністю як депутата та юриста, який виступає проти низки скандальних забудов у Києві.  

Ольга Балицька, зокрема, виступає проти забудови Сінного ринку та Чкалівського скверу. 

Ірина Балачук, "Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ