Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/594cdae8bbf8d/
Українська правда
Київ

Київ оголосив конкурс на облаштування тролею через Дніпро

23.06.2017  12:10


Фото moyo.ua

Київська адміністрація має намір провести торги щодо облаштування тролею біля пішохідного мосту через річку Дніпро 30 червня.

Про це йдеться у відповідному оголошенні на сайті міської влади.

На конкурсі продадуть право на облаштування атракціону з влаштуванням станцій на пляжі "Центральний" на Трухановому острові та на оглядовому майданчику біля арки Дружби народів.

Передбачається, що працюватиме тролей до 15 жовтня.

Стартова ціна –  200 тисяч гривень. Крок торгів 5% від попередньої ціни лоту.

Заявки на конкурс приймають з 10:00 22 до 18:00 29 червня.

Конкурс пройде в електронній формі об 11:00 30 червня.

Як відомо, 4 березня у Києві демонтували тролей через Дніпро, що з’єднував Арку дружби народів і Труханів острів, який працював з 2012 року.

Голова Дніпровського району Петро Онофрійчук підтвердив, що тролей демонтували комунальники і запевнив, що власників конструкції попереджали неодноразово.

Тоді радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець сказав, що міська влада у майбутньому планує реалізувати проект канатної дороги, яка починатиметься саме від Арки дружби народів.

21 лютого Київська адміністрація оголосила інвестиційний конкурс на будівництво канатної дороги з Поштової площі на Труханів острів.

Столична влада також планує розпочати будівництво пішохідного мосту, який з'єднає Арку Дружби народів з Володимирською гіркою.

У червні КМДА заявила, що має намір розвивати розважальну інфраструктуру та інфраструктуру для активного відпочинку на Трухановому острові, у Гідропарку та інших прибережних територіях Києва. Концепція передбачає облаштування канатної дороги (від Арки Дружби народів до Труханового острова), станції канатної дороги на Поштовій Площі, екскурсійно-оглядової вежі, пішохідної зони на Контрактовій площі, а також облаштування належної кількості паркінгів та зон відпочинку.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.