У Кличка розраховують, що кияни отримають гарячу воду до 25 червня



Фото domadoktor.ru

Міська влада сподівається, що ТЕЦ №6 відновить повноцінну роботу до кінця поточного тижня, а мешканці Оболоні, Троєщини, Райдужного та Лісового масивів отримають гарячу воду.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє сайт столичної влади.

"Відключення потужностей, таких як ТЕЦ № 6, не сприяє підвищенню платіжної дисципліни. Ми повинні шукати компромісні шляхи подолання проблеми без шкоди для мешканців", – сказав чиновник.

Він наголосив, що загалом борг "Київенерго" за спожитий газ складає 3,5 мільярда гривень, з яких 2,2 мільярда гривень – борги держави.

Пантелеєв додав, що кияни відповідально ставляться до сплати за спожиті послуги.

"У міжопалювальний період ми фіксуємо тенденцію до зниження заборгованості людей і дякуємо киянам за досить високі показники оплати", – підсумував чиновник.

Як відомо, 30 травня "Київтрансгаз" припинив газопостачання ТЕЦ-6, яка забезпечує гарячою водою Оболонь, Троєщину, Райдужний та Лісовий масиви Києва.

Компанія "Київенерго" заявила, що несе від такого відключення мільйонні збитки, а кияни можуть просидіти без гарячої води до жовтня.

Згодом Міненерговугілля дало доручення "Київтрансгазу" під’єднати до мережі ТЕЦ-6 у Києві, щоб відновити постачання гарячої води у кілька районів міста.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ