У Коцюбинському розбили скло і обшукали машину родича селищного голови. ФОТО



14 червня невідомі розбили скло і обшукали машину батька голови селища Коцюбинське Ольги Матюшиної.

Про це повідомляє "Громада Приірпіння".

За словами сусідки Володимира Матюшина, депутата Наталі Пилипенко, у мікроавтобусі розбили скло на місці водія та перевернули всі речі у машині.

"Скло біля водія розбите. У середині відкритий бардачок. Все перерите. Телефони витягнули, але не забрали. У середині в бусі все перевернуте. Ніби щось шукали чи імітували пошук. Там поруч стоїть компресор автомобільний. Він коштує 200 доларів, але він стоїть на місці. Просто все поперекидали", - сказала Пилипенко. 

 

У жінки склалося враження, що зловмисники просто хтіли зробити шкоду.

"Праворуч на машині подряпина. Так ніби цвяхом провели від початку до кінця. Ми дочекалися поліції," – сказала Пилипенко.

Поліція прийняла заявку і поїхала. Активістам пообіцяла шукати зловмисників. 

 

Матюшин заявив, що з авто зникла газета "Громади Коцюбинського", яка видається за пожертви мешканців селища. У бусі було до 15 примірників.

Селищна голова Ольга Матюшина зізнається, що днями, коли везла в машині сина, відчула, що її авто технічно несправне.

"Машина була після перевірки на СТО. Її дивилися. Все було добре. Після цього я залишила її на стоянці, бо минулого року теж різали шини в машині, і я її просто так під будинком намагаюся не залишати ніколи. Зі стоянки я виїхала разом з сином і на повороті в селищі спрацювала автоматика. Виявилося, що у мене розбалансовані колеса", - розповіла Матюшина.

"Коли приїхала на СТО мені повідомили, що моїй машині просто відкрутили болти на колесах. На СТО зняли ковпаки і закрутили болти назад. Якби це вчасно не помітила, могло закінчитися ДТП", - додала селищна голова.  

На Трійцю, коли селищна голова у свій вихідний поїхала відпочивати з мешканкою селища Наталією Коломієць до Нацпарку в бік озера, її машину заблокували люди напідпитку.

Авто, яке не могло розвернутися на ґрунтовій дорозі блокували до темряви, тож Матюшиній довелося викликати поліцію.

За словами голови, їй погрожували, але кримінальне провадження щодо цих погроз досі не відкрите.

Як відомо, вранці 14 червня у селищі Коцюбинське молодий чоловік на замовлення побив голову ТВК селища Людмилу Демченко.

Зранку 7 червня в Коцюбинському двоє чоловіків прокололи шину автомобіля Nissan Note, яка належить журналісту та місцевій активістці Ірині Федорів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ