Жителям Ташкентської, які 2 тижні були без електрики, увімкнули світло



Фото Modelist-konstruktor.com

Увечері 12 червня у будинку №33 по вулиці Ташкентській, який з 30 травня був без електропостачання, увімкнули світло.

Про це "Українській правді. Київ" повідомила місцева мешканка Христина.

"Ми нарешті зі світлом. Не знаю, чи надовго, але вчора після перекриття вулиці десь після 22:00 увімкнули електроенергію", - розповіла вона.

За словами Христини, люди наразі не знають, що призвело до ввімкнення світла – їхні походи у райадміністрацію, повідомлення у ЗМІ чи перекриття Харківського шосе.

"Боргу ми не сплачували, того що вони вимагають. Але вчора десь близько 20:00 люди уже перекривали Харківське шосе. Може, тому і ввімкнули?", - припустила мешканка. 

"Ми так і не зрозуміли, який борг і чому ми маємо платити. От я щомісяця сплачую за світло. У мене є платіжка на приблизно тисячу гривень. А тут нам усім поприходили дві платіжки – основна (у мене на 980 гривень) і додаткова "відшкодування якихось витрат" на 1030 гривень.

Які такі витрати, якщо я щомісяця у повному обсязі плачу? Ми вирішили заплатити тільки за спожите, а оті витрати не платити. І так зробила більшість мешканців. Може, це "Каскад" вирішив так заробити на мешканцях?", - відзначила Христина.

Нині вона радіє, що має змогу зварити їжу, але не впевнена, що ця проблема не повториться знову.

"Що буду робити, якщо це продовжуватиметься? Я тут знімаю житло, то, якщо буде такий безпорядок, то я буду змушена шукати інше помешкання. А от що робити тим, хто там має свою квартиру", - сказала Христина.

Ірина Балачук, "Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ