Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/5937ebf9c34b1/
Українська правда
Київ

Невідомі порізали шину на машині журналістки Федорів. Відео

07.06.2017  15:05


Зранку 7 червня в Коцюбинському двоє чоловіків прокололи шину автомобіля Nissan Note, яка належить журналісту та місцевій активістці Ірині Федорів.

Про це вона повідомила у блозі на "Українській правді".

"Сьогодні перед тим, як мій чоловік сів в авто з дитиною, біля нього орудували молодики з ножем. На цей раз обійшлося. Ми їх не зустріли, і вони нам просто порізали шину. Це дрібниці, в порівнянні з тим, що могло б бути, якби ми вийшли трохи раніше в садок з дитиною. Ну, саме в той час, як ми це робимо щодня", - написала Федорів.

Як повідомляє сайт "Громади Приірпіння", шину порізали о 8:50 ранку, що видно на відео з камери відеоспостереження.

"Це як раз той час, коли ми їдемо в садок. Тобто моя сім’я абсолютно реально могла перестріти цих молодиків з ножем. Це показник того, що наша правоохоронна система через те, що роками не карає нікого за злочини, стала спільником і стимулює ріст злочинності навіть в білий день," – сказала Федорів.

Вона додала, що на Київщині не вперше псують майно активістів та журналістів, часто нападають і на самих активістів, однак поліція не здатна притягнути винних до відповідальності.

Федорів закликала міністра МВС Арсена Авакова подати у відставку.

"Зробіть європейський і чоловічий вчинок – подайте у відставку. Ви ж здатні на вчинок? Від вас вашим роботодавцям одна шкода. Чесно. Краще звільніться за власним бажанням, ніж народ вас одного дня як роботодавець звільнить за статтею", - написала Федорів у блозі.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.