"Жлоби" і "срамота": користувачів соцмережі обурили клумби на Печерську. ФОТО



Печерська райадміністрація оголосила конкурс на найкращу квіткову клумбу у районі, однак користувачі соцмережі обурюються ЖКГ-арту, називаючи його "жлобством". 

Як повідомляє прес-служба Печерської РДА у facebook, учасниками конкурсу стали житлово-комунальні дільниці КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду", які представили 10 тематичних квіткових клумб.

"Житлово-комунальна дільниця, клумба якої набере максимальну кількість голосів отримає відзнаку від голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що переможців конкурсу визначать шляхом голосування у соцмережі, яке триватиме до 11 червня.

Пост зібрав понад півсотні коментарів, частині людей зміни подобаються, однак переважна більшість відгуків негативні.

Юзери обурюються такому дизайну і навіть пропонують "премію у 500 гривень" тому, хто це прибере.

"Пані і панове з адміністрації! Те, що я бачу на фото, називається словом, яке вимовляється само собою як молотком вцілиш у палець. З повагою, пенсіонер якщо що", - написав Сергій Лапко. 

"О господи, НІ! Зупиніть цей треш! Якщо немає грошей на дизайнера – просто висійте газонну траву. Досить мордувати людей цим несмаком!", - додав Ваня Сухомлин.

"Суцільна зрада і ганьба. Печерська адміністраціє, за що ви так знущаєтесь над містом? Чому б вам не хизуватися своїми дизайнерськими талантами у себе на дачі, наприклад?", - написала Марія Радинська.

Юзери називають такий ландшафтний дизайн "позориськом", "концентрацією несмаку", "жахіттям", "кітчем" і закликають зупинити таке неподобство.

"Це мерзенно і огидно. Що треба зробити жителям Печерська і куди написати, щоб цього більше ніколи не бачити?!", - пише Марія Влайкова.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ