У Києві ліквідували мережу борделів



Фото поліції

Співробітники Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми поліції Київщини затримали організаторів борделів, які працювали на території столиці.

Про це повідомляє Головне управління Нацполіції Київської області у facebook.

Відзначається, що координацію діяльності та загальне керівництво мережі "полуничних" закладів здійснювали дві киянки, 21 та 28 років.

"Дівчата залучили понад 20 повій, які надавали клієнтам послуги сексуального характеру у 5 орендованих столичних квартирах. Повії перебували під цілодобовим контролем. Окрім того, діяли безпрецедентні штрафні санкції за недотримання визначених правил", - йдеться в повідомленні.

Під час проведення обшуків за місцем проживання та розміщення борделів, поліцейські виявили та вилучили 1,5 г психотропного засобу "амфетамін", грошову виручку – 60 тисяч гривень, блокноти зі списком клієнтів і графіком чергувань дівчат.

Рекламу закладів розміщували в інтернеті.

На даний час тривають слідчі дії. Відносно 15 повій складено адміністративні протоколи за ст.181-1 (заняття проституцію) КУпАП.

Затриманим організаторам незаконного бізнесу оголошено про підозру.

Відкрито кримінальні провадження за ст.302 (створення або утримання місць розпусти), ст.303 (сутенерство) та ст.309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ