Жителі 5 районів залишились без гарячої води



Фото gorod.cn.ua

Мешканці понад 1700 будинків у Печерському, Солом’янському, Голосіївському, Шевченківському та Дарницькому районах залишились без гарячої води у зв’язку з випробуванням тепломереж.

Про це повідомляє сайт "Київенерго".  

"До 6 червня …гаряче водопостачання тимчасово припинено для 1748 житлових будинків, 50 лікувальних закладів, 70 дитячих садків, 61 шкіл та 990 відомств у Печерському, Солом'янському, Голосієвському, Шевченківському та Дарницькому районах", - йдеться в повідомленні.

"Київенерго" просить киян бути уважними та дотримуватись заходів безпеки при виникненні провалин ґрунту чи асфальту або появи води чи пари на поверхні.

Зокрема, за жодних обставин не наближатися до них та повідомити про пошкодження контакт-центр "Київенерго" за номером 15-88 (з мобільного – 202-15-88).

Компанія також просить водіїв не паркувати авто над люками теплових камер. Це підвищує ймовірність пошкодження транспорту та унеможливлює оперативне відключення пошкоджених ділянок.

Як відомо, 29 травня у Голосіївському районі Києва прорвало трубу водопостачання, фонтан сягав до 7-го поверху, пошкоджено 4 машини та вікна будівлі перед вимоїною.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ