Укрпошта знову приймає квитанції на компослуги від ГІОЦ



Фото tv.ua

Квитанції "ГІОЦ" за компослуги знову можна сплатити у відділеннях "Укрпошти".

Про це повідомляє сайт Київської адміністрації.

"ПАТ "Укрпошта" та КП "Головний інформаційно-обчислювальний центр" дійшли домовленості про подальшу співпрацю. Таким чином, кияни знову можуть сплатити квитанції за спожиті житлово-комунальні послуги у відділеннях "Укрпошти"", - йдеться в повідомленні.

Угоду про співпрацю на взаємовигідних умовах підписали 3 травня.

Відзначається, що компанія буде приймати квитанції на оплату без перерви на обід, а за послуги не братимуть комісії.

Водночас кореспондент "Української правди" 15 травня не змогла оплатити квитанцію від ГІОЦ на "Укрпошті". З 5 квитанцій на оплату оператор відділення по вулиці Григорія Царика, 5 прийняла лиш 4, квитанцію від ГІОЦ відклала зі словами "цю не приймаємо".

У прес-службі Київської адміністрації "Українську правду. Київ" запевнили, що квитанції ГІОЦ мають приймати ще з 3 травня.

"Угода підписана. Квитанції мають приймати з 3 травня. Думаю, це одиничний випадок. Ми з цим розберемося. Просимо жителів повідомляти, у яких ще відділеннях не приймають квитанції ГІОЦ, ми будемо звертатися до "Укрпошти", щоб вони краще проводили роз’яснювальну роботу на місцях", - сказала прес-секретар заступника голови КМДА Петра Пантелеєва Юлія Грамотна.

Як відомо, у січні 2017 року Київське відділення Укрпошти перестало приймати комунальні платежі на рахунки КП "Головний інформаційно-обчислювальний центр", оскільки останнє відмовилось підняти тарифи на послуги Укрпошти.

КП "ГІОЦ" формує повідомлення на сплату рахунків за відведення гарячої води, постачання холодної води та водовідведення, утримання будинків та прибудинкових територій.

Ірина Балачук, Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ