Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/590af501552f5/
Українська правда
Київ

У Києві 72-гу річницю Перемоги відзначать концертом

04.05.2017  12:31


Фото ukrinform.ua

8-9 травня День пам’яті та примирення та 72-у річницю з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначать покладанням квітів та концертами.

Про це повідомляє сайт Київської адміністрації.

5 травня у Пуща-Водиці (вулиця Ф. Максименка, 26) привітають ветеранів війни та учасників АТО, які перебувають на лікуванні у Київському міському клінічному госпіталі ветеранів війни.

9 травня у Парку Вічної Слави відбудеться урочиста церемонія покладання квітів до могили Невідомого солдата.

У цей же день у Національному музеї історії України у Другій світовій війні пройдуть урочистості "Пам’ятаємо – Перемагаємо!".

У програмі – концерт Київського академічного муніципального духового оркестру "Україна – священна земля", церемонія покладання гірлянди Військової Слави до скульптурної композиції "Форсування Дніпра", концертно-тематична програма "Перемога, свята перемога!" за участю представників релігійних громад Києва.

А Поминальний реквієм "Пам’ять", богослужіння і молебень за мир в Україні, які проведе Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

Урочистості відбудуться в усіх районах столиці. Зокрема, у навчальних закладах, бібліотеках і музеях заплановані зустрічі з ветеранами Другої світової війни та учасниками АТО, уроки мужності, концерти, тематичні виставки, конференції, круглі столи, спортивні змагання тощо.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.