Керівника Києво-Святошинської податкової спіймали на мільйонних махінаціях



Фото korupciya.com

Керівнику Києво-Святошинської податкової інспекції оголосили про підозру у зловживанні службовим становищем, що завдано державі збитків на 37 мільйонів гривень.

Про це повідомляє сайт Прокуратури Київщини.                             

"У рамках розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за матеріалами Управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби в Київській області, за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами Києво-Святошинської податкової інспекції, що спричинило тяжкі наслідки, оголошено підозру керівнику вказаної податкової інспекції", - йдеться в повідомленні.

Під час досудового розслідування встановлено, що за допомогою посадовця суб’єкти господарювання з ознаками фіктивності провели безтоварні операції на загальну суму близько 200 мільйонів гривень та сформували незаконний податковий кредит на загальну суму понад 37 мільйонів гривень.

Вказані незаконні дії службовця призвели значних збитків державному бюджету.

На даний час проводяться інші невідкладні слідчі дії, а також перевіряються інші епізоди злочинної діяльності.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Також повідомляється, що Прокуратура Київської області упродовж поточного року скерувала до суду 2 обвинувальні акти відносно посадовців Києво-Святошинської податкової інспекції, які займались подібними махінаціями. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ