Київенерго погрожує залишити без гарячої води жителів 2 районів



Фото gorod.cn.ua

ПАТ "Київенерго" попереджає жителів Дарницького та Дніпровського районів столиці про можливе припинення гарячого водопостачання через борги ТОВ "Євро-Реконструкція".

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Відзначається, що "Євро-реконструкція", яка є постачальником послуг для близько 300 тисяч мешканців Лівого берега Києва, транспортує тепло і гарячу воду мережами, що знаходяться в управлінні "Київенерго".

"Термін дії договору про надання послуг із транспортування теплоенергії між ПАТ "Київенерго" та ТОВ "Євро-реконструкція" закінчився 1 березня 2017 року", - повідомили у прес-службі.

Проект нового договору, який "Київенерго" надіслала ТОВ "Євро-реконструкції", остання досі не підписала.

Крім того, наголошується, що з початку 2017 року  "Євро-реконструкція" не оплачує послуги з транспортування теплової енергії.

"Борг станом на 1 березня перед ПАТ "Київенерго" досяг 38 мільйонів гривень", - йдеться в повідомленні.

"У зв’язку із закінченням терміну дії договору та відсутністю волевиявлення ТОВ "Євро-реконструкція" на його продовження у "Київенерго" відсутні зобов’язання щодо подальшого транспортування теплової енергії, виробленої ТОВ "Євро-реконструкція". Київенерго вимушене припинити транспортування теплоенергії від Дарницької ТЕЦ", - наголосили у прес-службі.

Нині компанія звернулася до міської влади, щоб остання сприяла врегулюванню ситуації і уникненню відключення гарячого водопостачання.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ